Campionat de Catalunya de Quadresistencia

Resultats Cursa Bàscara  - Final de temporada

Categoria: Q1

 • 1º - Daniel Vilà #94 (25+25)
 • 2º - Anthony Torres #47 (22+22)
 • 3º - Eduard Puigdevall #4 (18+20)

Categoria: Q2

 • 1º - Mario Gajon #90 (25+25)
 • 2º - Gerard Casanova #57 (22+20)
 • 3º - Alex Espejo #8 (20+22)

Categoria: Amateur

 • 1º - Sergi Martinez (20+25)
 • 2º - Jesus Ciurana  (25+20)
 • 3º -  Daniel Francisco (22+22)

http://www.fcm.cat/web/ca/noticia/27005

Bàscara ha celebrat aquest diumenge la darrera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència 2017. La localitat empordanesa ha acollit els pilots de les tres categories en joc: Q1, Q2 i Trofeu QAmateur.

Daniel Vilà ha revalidat el títol de Q1 després de vèncer cinc de les sis curses disputades aquesta temporada. Aquest diumenge, Vilà ha alçat el títol de campió de Q1 des del primer esglaó del podi. Anthony Torres, segon, ha aconseguit el subcampionat, mentre que Eduard Puigdevall ha finalitzar la cursa en tercera posició.

Mario Gajón s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria Q2. El pilot aragonès ha vençut còmodament l’última cita del curs, la qual li ha servit per deixar el títol sentenciat. Alex Espejo, subcampió de la categoria, i Gerard Casanova, han completat les posicions de podi.

Malgrat fer segon a Bàscara, Jesus Ciurana s’ha proclamat campió de Catalunya en la categoria Trofeu QAmateur. El pilot de Sils ha completat una temporada molt regular, on podi rere podi ha anat sumant el punts necessaris per proclamar-se campió. El vencedor de la Quadresistència de Bàscara ha sigut Sergi Martínez, mentre que Daniel Francisco ha completat el triplet d’honor.

Darrera cursa Trofeu Quad Resistència 2017 -  Bàscara 19 novembre

Propera i darrera cursa temporada 2017 a l'hipòdrom de Bàscara - Girona - Figueres

Final de temporada 2017

La Copa Catalana de Quadresistència celebrarà aquest diumenge la darrera cursa de la temporada a Bàscara.

Sota l’organització de la Penya Motorista de Figueres, Bàscara acollirà per primera vegada una cursa d’aquesta especialitat, concretament a l’hipòdrom de la localitat empordanesa que ha cedit l’ajuntament del municipi.

L’última cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència decidirà els campions de les tres categories en joc: Q1, Q2 i Trofeu Qamateur. Quan encara resten per disputar-se 50 punts, Daniel Vilà lidera la categoria Q1, Mario Gajón la Q2, i Jesús Ciurana la QAmateur.

La jornada de competició de diumenge començarà a les 09:00h del matí.

Un cop finalitzi la Quadresistència de Bàscara, la Comissió de Quads celebrarà el lliurament de premis de la temporada.

http://www.fcm.cat/web/ca/noticia/26994 

 Inscripions obertes

 Ubicació Circuit:

42.15981, 2.903973 

Resultats Quad Cross Country Casserres

Crònica de la FCM

 Resultats Q1

 • 1 - Daniel Vilà
 • 2 - Killian Diaz
 • 3- Xavier Obradó

Resultats Q2

 • 1- Mario Gajón
 • 2 - Alex Bové
 • 3- Albert Vivó

Vídeo Categories Q1 i Q2 #Crosscountry Casserres CMT Canudas Motor Test

 

Podi QAmateur

 • 1 - Daniel Francisco Perea
 • 2 - Jesus Ciurana
 • 3 - Toni Vera

Podi Femení - Les noies -

 • 1 - Nuria Barrera
 • 2 - Jessica Deveyt
 • 3 - Mariona Pintado

Video 1a màniga Cat Qamateur i ATV

 

 Video Resum Jaume Soler Movies

 Propera i darrera cursa del Campionat 2017 de Quad Resistència, diumenge 19 de novembre:

Hipòdrom de Bàscara, 17483, Girona, Cataluña

Casserres acollirà la primera cursa de Quad Cross Country

 Més informació:

http://www.fcm.cat/web/ca/noticia/26763 

La Copa Catalana de Quad Cross Country celebrarà aquest dissabte 21 d’octubre la primera, i única, cursa de la temporada a la localitat de Casserres.

La prova constarà d’un recorregut d’aproximadament 6 km, bona part del qual endinsat pel bosc, tot i que també hi haurà una zona tipus crono on els més ràpids podran marcar les diferències.

Amb organització a càrrec de la Penya Motorista Figueres, la cursa d’aquest cap de setmana reunirà els pilots de les categories: Q1 i Q2, QAmateur i QAtv.

La jornada de dissabte començarà amb les verificacions administratives i tècniques, a partir de les 8:00h del matí. Els entrenaments s’iniciaran a les 9:15h, mentre que la primera cursa donarà el tret de sortida a les 10:25h. Els pilots de QAmateur i QAtv compartiran graella i faran dues mànigues de 20 minuts, mentre que els pilots de Q1 i Q2 faran dues mànigues de 45 minuts cadascuna.

A diferència de la Copa Catalana de Quadresistència, la sortida de les curses del Quad Cross Country no seran a l’estil Le Mans, sinó que seguiran un format més tradicional, tipus la Bassella Race.

La Copa Catalana de Quad Cross Country se celebrará este sábado 21 de octubre la primera, y única, carrera de la temporada en la localidad de Casserres.

La prueba constará de un recorrido de aproximadamente 6 km, buena parte del cual adentrado por el bosque, aunque también habrá una zona tipo crono donde los más rápidos podrán marcar las diferencias.

Con organización a cargo de la Peña Motorista Figueres, la carrera de este fin de semana reunirá a los pilotos de las categorías: Q1 y Q2, Qamateur y QAtv.

La jornada del sábado comenzará con las verificaciones administrativas y técnicas, a partir de las 8: 00h de la mañana. Los entrenamientos se iniciarán a las 9: 15h, mientras que la primera carrera dará el disparo de salida a las 10: 25h. Los pilotos de Qamateur y QAtv compartirán parrilla y harán dos mangas de 20 minutos, mientras que los pilotos de Q1 y Q2 harán dos mangas de 45 minutos cada una.

A diferencia de la Copa Catalana de Quadresistència, la salida de las carreras del Quad Cross Country no serán al estilo Le Mans, sino que seguirán un formato más tradicional, tipo la Bassella Race.

Horaris:

 • De 8 a 8:45h - Verificacions administratives i tècniques
 • 9h - Briefing Pilots
 • De 9:15h a 9:30h - Entrenaments QAmateur i QAtv
 • De 9:40h a 10:10h - Entrenaments Campionat de Catalunya Q1 i Q2
 • De 10:25h a 10:45h - 1ª màniga QAmateur i QAtv
 • De 11h a 11:45h - 1ª màniga Campionat de Catalunya Q1 i Q2
 • De 12h a 12:20h - 2ª Màniga QAmateur i QAtv
 • De 12:35h a 13:20 - 2ª màniga Campionat de Catalunya Q1 i Q2
 • A les 13:45h – Lliurament de trofeus.

 

Dissabte 21 d'octubre - Cross-Country a Casserres (Berguedà)

Després de l'èxit del primer Cross Country a Casseres l'any 2014, tornem aquest any 2017 el dissabte 21 d'octubre a realitzar un nou Cross-Country.

Inscripcions obertes:

 FCM Copa Catalana de Quad Crosscountry a Casserres (Q1, Q2 i Qamateur)

Recordemos  el vídeo del Quad Cross Country del Año 2014 con la intensa lluvía:

Categoria propia para ATV's 4x4

CROSSCOUNTRY DE CASSERRES! El formato de carrera va a ser similar a lo que viene siendo el Trofeu Català de Quadresistència, pero en un circuito más largo y con tramo de bosque.

Es decir: se van a hacer las mismas mangas de 20 minutos para Qamateur y 45 minutos para Q1 y Q2. Dos mangas cada grupo.


El trazado: Se sale de un campo, todos juntos al estilo Bassella Race, es decir salida de Cross. Tras la salida se hace un tramo por circuito suficientemente largo para que os vayáis distanciando unos de otros antes de entrar a los caminos de bosque, en el que hay de todo: rápido y ancho, y más lento y estrecho.


Los caminos estarán cortados al tránsito!!!

LICENCIA DE UN DIA: quién necesita que la tramitamos nosotros, enviad un correo a quadresistencia@gmail.com pidiéndola y poned vuestro DNI para ver si la habéis tenido antes.
¡No esperéis a última hora!!

Resultats Cursa Quad Resistència a Ravós del Terri

 Crònica de la FCM

- Resultats i volta a volta - Fitxer PDF

Categoria: Q1

 • 1º - Daniel Vilà #94 (25+25) 50 punts
 • 2º - Killian Diaz #13 (18+22) 40 punts
 • 3º - Anthony Torres #47 (20+20) 40 punts

Categoria: Q2

 • 1º - Mario Gajon #90 (22+25)
 • 2º - Alex Bové (20+22)
 • 3º - Alex Espejo (25+14)

Categoria: Amateur

 • 1º - Pedro Antonio Marín (25+25)
 • 2º - Daniel Francisco Perea (20+22)
 • 3º - Jesus Ciurana (22+20)

 

Recordeu que el Quad Cross-Country es farà dissabte 21 d'octubre i encara ens queda una darrera cursa el 19 de novembre de 2017.


Video oficial de la FCM:

 

Quad Ravós 20 Anys -  Diumenge 17 de Setembre 2017

 Inscripcions obertes:

Todas las pruebas del Trofeu tienen su encanto, pero no cabe duda que la gente de Quadsravós hacen de cada carrera una fiesta.


Este año tenían que celebrar sus 20 años organizando carreras de quadresistencia, pero por varios motivos no ha podido ser. Aún y así seguro que va a ser otra fantástica carrera en Ravós del Terri, y allí tenemos que estar todos para dar fuerza a un motoclub que siempre, año tras año ha invertido tiempo y dinero para que nosotros, los amantes de los quads, tengamos una gran carrera.

 

 

Como siempre en Quadsravós nos gusta alargar al máximo el día de carreras. Es para nosotros el reencuentro anual con los que ya hace años que estamos en la organización y con los pilotos, así como otros que han venido durante estos 20 años de carreras.
 
Es por ello que nos gusta organizar cada año una comida, en la que contamos con vosotros.
 
Este año hemos hecho un menú bien sencillo, pero como siempre, nuestros chefs lo hacen con todo el cariño, con lo que sale de lo más bueno !!
 
MENÚ
Ensalada
Paella
Copa de cava
Torta de postres

PRECIO: 12 €
 
Quien quiera quedarse con nosotros, debería enviar un mail a quadsravos@gmail.com indicando:
- Nombre responsable
- Nº personas
- Teléfono

No se dará por buena la reserva hasta que se haya realizado el ingreso en la cuenta corriente de La Caixa del motoclub Rav Motor: 2100 8216 2122 0002 0964.
 
FECHA LIMITE RESERVA COMIDA: 12 DE SEPTIEMBRE
 
Tanto el Motoclub Rav Motor (Quadsravós), como la Junta del Trofeo esperamos que os animéis a quedaros y celebrar un año más de carreras !!

 

 • Licencias: Pueden participar todos los pilotos con licencia Catalana, homologada o sacarse la licencia de un día, el importe de la cual es de 114 € en el caso de participar en Campeonato de Cataluña o de 90€ si se participa en la prueba social. Para tramitar  las licencias de un día escribir un mail a quadresistencia@gmail.com y te informaremos cómo hacerlo.

 

 • Horarios:

 

 • De 8 a 8:45 h.: Verificaciones administrativas y técnicas

 •  9h.: Breefing pilotos

 • De 9:15 a 9:30h.: Entrenamientos QAmateur

 • De 9:40 a 10:10h.: Entrenamientos Campionat Catalunya Q1 y Q2

 • De 10:25 a 10:45h.: 1ª Manga QAmateur

 • De 11 a 11:45h.: 1ª Manga Campeonato de Cataluña Q1 y Q2

 • De 12 a 12:20h.: 2ª Manga QAmateur

 • De 12:35 a 13:20h. : 2 Manga Campeonato de Cataluña Q1 y Q2

 • A les 13:45 h. Entrega de trofeos

 

En el circuito habrá servicio de bar-restaurante y wc. Se puede acampar, y cerca del circuito se encuentra un local con servicios de ducha (gratuito).

 

Resultats 3ª Cursa Quad Resistència Masllorenç

Crònica FCM

http://www.fcm.cat/web/ca/noticia/25489

- Resultats i volta a volta - Fitxer PDF

Categoria: Q1

 • 1º - Daniel Vilà #94 (25+25)
 • 2º - Anthony Torres #47 (22+22)
 • 3º - Killian Diaz #13 (20+20)

Categoria: Q2

 • 1º - Mario Gajon #90 (22+25)
 • 2º - Juan Oliva (20+18)
 • 3º - Albert Vivó (15+22)

Categoria: Amateur

 • 1º - Pedro Antonio Marín (25+25)
 • 2º - Sergi Martinez (18+22)
 • 3º - Jesus Ciurana (20+20)

Vídeo de la Cursa per MovieRacing:

Propera cursa 7 Maig a Masllorenç (Tarragona)

Resultats 2ª Prova - Cursa Almenar

Crònica FCM

http://www.fcm.cat/web/ca/noticia/25276

 

- Resultats i volta a volta - Fitxer PDF

Categoria: Q1

 • 1º - Daniel Vilà (25+25)
 • 2º - Killian Diaz (22+22)
 • 3º - Anthony Torres (20+20)

Categoria: Q2

 • 1º - Mario Gajon (25+22)
 • 2º - Alex Espejo (20+25)
 • 3º - Gerard Casanova (22+20)

Categoria: Amateur

 • 1º - Toni Vera (22+25)
 • 2º - Jesus Ciurana (25+22)
 • 3º - Daniel Francisco (18+20)

Vídeo de la Cursa per elio design:

2ª Cursa Quad Resistència: 9 d'Abril Almenar - Lleida

Recordeu que Dimarts 4 d'abril, és l 'últim dia per inscriure' s sense recàrreg a la cursa Circuit Almenar!!

 Circuit El Terré MX

  Informació: - Circuit MX - Almenar - "El Terré"

 
 
Localització: Ctra. Lleida-Vall d'Aran, Km. 22 - Almenar - Lleida 25126

 Llistat provisional inscrits:

Curso de Quadresistencia en Parcmotor Castellolí

Curso de Quadresistencia en Parcmotor Castellolí el próximo 22 de Abril, a manos de Dani Vilà #94. Para todos aquellos pilotos inscritos en la carrera de Circuit Almenar el curso será gratuito.

En breve recibiréis más información por mail. Si hay alguien que no lo reciba, que nos envíe su dirección de correo por privado.


Por la tarde el circuito permanecerá abierto para entrenamientos de Quads de 15 a 19h.


Precio del curso: 60€
Precio entrenamientos: 20€
No incluye comida.

Más información:

Resultats 1era Cursa 19 Març 2017 ParcMotor Castellolí

Articles: Crònica FCM, La Ruta del Quad i Quadest

- Resultats i volta a volta - Fitxer PDF

Fotografies:

 

Categoria: Q1

 • 1º - Killian Diaz (22+25)
 • 2º - Daniel Vilà (25+20)
 • 3º - Anthony Torres (20+22)

Categoria: Q2

 • 1º - Alex Espejo (25+25)
 • 2º - Mario Gajon (22+22)
 • 3º - Gerard Casanova (20+20)

Categoria: Amateur

 • 1º - Jesus Ciurana (25+22)
 • 2º - Daniel Francisco (22+25)
 • 3º - Sergi Martinez (20+16)

 

Vídeo de la Cursa per Jaume Soler:

 

1ª Prova Temporada 2017 - 19 Març a Castellolí

Ja tenim aquí!!! 1 ª Prova del Campionat a Parcmotor Castellolí. Últim dia d'inscripcion el proper dimarts 14 de març Trofeu Català Quadresistència Federació Catalana Motociclisme Parcmotor Castellolí Quads Trivimon JOAN Santos Quads Ponent Quads4ever #petrolisEmpordà Moto Club Igualada


Arrenca la temporada 2017. 1era prova Campionat de Catalunya de Quad Resistència - Copa Catalana de Quads:

 

 http://www.fcm.cat/web/ca/noticia/25042

 Llistat provisional inscrits:

Recordeu que dimarts 14 de març és el darrer dia per fer les inscripcions sense recàrrec.

 Horaris:

 • De 8 a 8:45h - Verificacions administratives i tècniques
 • 9h - Breefing Pilots
 •  De 9:15h a 9:30h - Entrenaments QAmateur
 • De 9:40h a 10:10h - Entrenaments Campionat de Catalunya Q1 i Q2
 • De 10:25h a 10:45h - 1ª màniga QAmateur
 • De 11h a 11:45h - 1ª màniga Campionat de Catalunya Q1 i Q2
 • De 12h a 12:20h -  2ª Màniga QAmateur
 • De 12:35h a 13:20 -  2ª màniga Campionat de Catalunya Q1 i Q2
 • A les 13:45h - Entrega de Trofeus 

 

Sponsors - Patrocinadors Trofeu Quad Resistència 2017

Atenció Pilots: Jornada a Castellolí anul·lada

Ha llovido toda la noche. Se anula motocross y quadcross

 

Dissabte 4 març Entrenaments Quads Circuit Parc Motor Castellolí

Els quads també tindran el seu moment per entrenar la tarda de dissabte 4 de març a partir de les 15h fins les 17:30 al circuit del Parc Motor Castellolí a Igualada.

 

Per la tarda esperem rebre la visita dels pilots de les 4 rodes a partir de les 15h. Als pilots de quads, tot i no poder rodar en el format de resistència en el qual participen en el Campionat de Catalunya, també els agrada poder gaudir d’aquest circuit,  i així  ho podran fer fins a les 17:30h.

El preu de l’entrada serà de 15€ pels pilots federats havent d’inscriure’s i pagar mitjançant la Zona Privada de la web de Parcmotor. Els pilots que no hagin fet la inscripció abans del dia del Go Parcmotor, es podran inscriure en el circuit sempre i quan hi hagi disponibilitat.

 

Més informació:

http://www.parcmotor.com/ca/noticia/612


En castellà:

http://www.parcmotor.com/es/noticia/613

Calendari Temporada 2017

 Trofeu Català de Quadresistència

4 proves de Quad Resistència i 1 prova de Cross Country

 • 19/3 - 19 Març - Castellolí (Barcelona)-  Mc Igualada
 • 9/4 - 9 Abril -Almenar (Lleida)  CE Circuit  El Terré d’Almenar
 • 7/5 - 7 Maig - MasLlorenç (Tarragona) - Mc Salomó
 • 17/9 - 17 Setembre Ravós del Terri (Girona)  RAV Motor
 • 22/10 - 22 Octubre - Casserres -  Cross Country
 • 19/11 19 Novembre - Cursa a determinar

1era Cursa Temporada 2017 Quad Resistència 19 Març

1era Cursa Copa Catalana de Quad (Trofeu)

La primera cursava de la temporada de la Copa Catalana de Quad Resistència es disputarà el 19 de Març al circuit del Parc Motor de Castellolí.

 •  19/3 Castellolí (Igualada)

Canvis Normativa Categories

MOLT IMPORTANT: Vam estar pensant molt com fer-ho perquè tots us trobeu que correu a la categoria que us sentiu motivats. Per això hem fet alguns canvis:

 • Q1: Hi participaran els pilots que l'any anterior han pujat en alguna cursa a pòdium, el que campió de Q2 de la temporada anterior i tots els que hi volgueu estar voluntariament. 
 • Q2: Els pilots que l'any anterior estaven a Q1 poden baixar a Q2 si no han fet cap pòdium en cap cursa durant tota la temporada.
 • Qamateur: Només vàlid per pilots que ja hi participaven l'any passat, els que no han corregut mai (també es poden apuntar a Q2 si volen). No s'admetrà cap pilot que hagi participat en cap cursa fora d'Espanya ni que hagi corregut mai en campionats nacionals.
 • ATV's: al Crosscountry s'hi afageix la categoria ATV

Novetats Trofeu Català Quadresistència 2017

Molt bones a tots!!

Sóc conscient de que vaig tard amb el calendari i que molts de vosaltres ja esteu nerviosos. No penseu que no hi treballo, però tenim algun problemillu tècnic i no us puc presentar encara el calendari definitu. Espero moltíssim que aquesta setmana vinent ja us el pugui presentar, però de moment ja us dic que la 1ª cursa serà precisament on vam acabar l'any passat:

19/3/2017  1ª Cursa a Parcmotor Castellolí

Un cop dit això us vull marcar només algunes coses que penso que poden ser molt interessants per vosaltres:

- Pilots obligats a pujar de categoria: 3 primers de Qamateur i el 1r de Q2. Si algú més vol pujar o es vol quedar a Q1, cap problema, estarem encantats!!!
- El Trofeu Català, que aquest nom li vam donar ja fa uns quants anys, té 2 "categories":
 1. Copa Catalana (Q1 i Q2): Alguns, molt pocs, heu vist que ara parlo de Copa Catalana de Quadresistència. Això no és un canvi d'aquest any. Nosaltres sempre li hem dit Trofeu Català o Campionat de Catalunya, però correctament el nom tècnic es COPA CATALANA. Per això heu vist que al reglament he canviat lo de Campionat per Copa, però això no comporta cap canvi per vosaltres. És només un tecnicisme.
 2. Trofeu Català (Qamateur): Trofeu és el nom correcte per aquesta categoría. Tampoc comporta cap canvi pels participants i podeu córrer així amb la llicència social.
- Aquest han hi ha 2 Campionats:
 1. Quadresistència  (4 curses)
 2. Crosscountry  (2 curses)
La FCM només farà les classificacions i entregues de trofeus pels dos campionats de Quads, però la Junta del Trofeu a final d'any sumarà els punts dels dos, i farem un PÒDIUM ABSOLUT AMB EL PRIMER DE Q1, Q2 i Qamateur. Pensem que pot ser emocionant!

- Estem intentant que hi hagi 2 curses de quadresistència i una de crosscountry abans de l'estiu, i igual després de l'estiu. 

- MOLT IMPORTANT: Vam estar pensant molt com fer-ho perquè tots us trobeu que correu a la categoria que us sentiu motivats. Per això hem fet alguns canvis:

 • Q1: Hi participaran els pilots que l'any anterior han pujat en alguna cursa a pòdium, el que campió de Q2 de la temporada anterior i tots els que hi volgueu estar voluntariament. 
 • Q2: Els pilots que l'any anterior estaven a Q1 poden baixar a Q2 si no han fet cap pòdium en cap cursa durant tota la temporada.
 • Qamateur: Només vàlid per pilots que ja hi participaven l'any passat, els que no han corregut mai (també es poden apuntar a Q2 si volen). No s'admetrà cap pilot que hagi participat en cap cursa fora d'Espanya ni que hagi corregut mai en campionats nacionals.
 • ATV's: al Crosscountry s'hi afageix la categoria ATV
L'esperit del nostre Trofeu Català de Quadresistència (diguem-li copa, campionat o com volgueu) continua essent el mateix: VENIU A PASSAR-HO BÉ!!! Disfruteu del moment i si podeu animeu als vostres amics a participar. Sempre és molt més divertit compartir-ho i crear un bon ambient.

I ja per últim i espero que ho llegiu, només us volia aclarar un punt amb canvis a la FCM:

Quan jo vaig començar a córrer em van fer una entrevista una revista que ja no existèix. Quan em van preguntar "Què canviaries'", sabeu què vaig contestar? "La Federació, que crec que s'hauria de millorar molt"

Perquè us dic això? Doncs perquè la desconeixença moltes vegades fa dir tonteries. Jo en aquesll moment, igual que vosaltres ara, no disponia de cap tipus d'informació de com funciona una Federació. Ara ho sé. Jo hi sóc, i nois, al igual que jo, diria que hi ha una cinquantena de persones més que treballen per autèntic "AMOR AL MOTOR". L'únic personal que té la federació en nòmina es el gerent, Jordi Cunillera, les dos noies que us atenen al telèfon, la Montse i la Lourdes, el secretari, en Sergi, i l'Albert que es el noi de premsa. Toooooooooooooooota la resta de gent: president, vicepresident, esportius, junta directiva, delegats, tècnics, etc... moltíssims, només hi treballem per vosaltres GRATUITAMENT.

Us fotu aquest rotllo perquè entengueu que quan prenen qualsevol decisió, hi han estat treballant un munt d'hores. 

- Referent al preu de les llicències, penso que ja va quedar prou ven explicat en l'escrit que va enviar la FCM. La seguretat social que tenim cada cop cobreix menys, per tant les companyies cada vegada han de cobrir més, amb lo que cada any pugen el preu una bestiesa. Es així de sencill. Que es una putada? siiiiiii, i tant, però més putada seria tenir una assegurança que no us cobrís. Això només ho sap qui ho ha patit.... :(

- Inscripció d'entrenaments: Bueno, aquests dies he llegit autèntiques bestieses per Facebook. Penseu una mica, és sencill: sabeu quanta gent ha fet mal ús de l'asseguança de la llicència? Doncs ara les companyies exigeixen això. Inscribiu-vos encara que no hi aneu. No passa res. No es pagar res ni et penalitzen. Moltissimes federacions ja fa anys que ho tenen implantat.

- IMPORTANT: un nou punt del reglament esportiu general de la FCM es la possibilitat de retirar la llicència a qui fagi un mal us de les xarxes socials per criticar la FCM. No és extrany. Només heu de pensar en totes aquestes persones que treballem per vosaltres i pel piló de curses que hi ha de moticiclisme al llarg de la temporada. Es una "merda" que s'hagi tingut que arribar a aquest punt, però no es d'extranyar. S'ha de tenir respecte i no insultar ni menyspreciar a tot aquesta gent.

Jo, com a Delegada de Quads, només tinc paraules d'agraïment cap a tots els pilots de quads i estic molt orgullosa de tots vosaltres per no haber posat cap animalada a les xarxes socials. Només he vist alguna "anada d'olla" d'algun pilot que ja no està dins del Trofeu, així que no tinc res més a dir que MOLTES GRÀCIES, SOU ELS MILLORS!!

Apa, quin rotllo us he fotut. No sé si us ho llegireu, però per lo menys no podreu dir mai que no us ho he explicat. Si algú vol estar més informat de tot el que fa la FCM per vosaltres, no dubteu en trucar-me. Per sort penso que ara tenim una Federació amb un president com Deu mana, i amb un equip fantàstic, de molt fàcil parlar-hi. En serio, creieu-me quan us dic que són tots cullunuts i que fliparieu de veure les hores que arriben a dedicar-hi i perdre's d'estar amb les seves families, o fer el que a ells els agrada.

Vinga, va, no m'enrotllo més i ja sabeu, els reglaments els trobareu a la web de la FCM en el següent enllaç: http://www.fcm.cat/web/ca/campionats/169

I RECODEU: ENTRE TOTS FEM EL TROFEU!!!!

Novedades Trofeu Catalán Quadresistencia 2017

Soy consciente de que voy tarde con el calendario y que muchos de vosotros ya estáis nerviosos. No penséis que no trabajo en ello , pero tenemos algún problema técnico y no os puedo presentar todavía el calendario definitvo. Espero muchísimo que esta próxima semana ya os lo pueda presentar, pero de momento ya os digo que la 1ª carrera será precisamente donde acabamos el año pasado:

19/3/2017 1ª Cursa a Parcmotor Castellolí

Dicho ésto os quiero marcar sólo algunas cosas que pienso que pueden ser muy interesantes por vosotros:

- Pilotos obligados a subir de categoría: 3 primeros de Qamateur y el 1r de Q2. Si alguien más quiere subir o se quiere quedar a Q1, ningún problema, estaremos encantados!!!

- El Trofeo Catalán (nombre que le pusimos ya hace unos cuántos años), tiene 2 "categorías":

 • Copa Catalana (Q1 y Q2): Algunos, muy pocos, habéis visto que ahora hablo de Copa Catalana de Quadresistència. Esto no es un cambio de este año. Nosotros siempre le hemos dicho Trofeo Catalán o Campeonato de Cataluña, pero correctamente el nombre técnico se COPA CATALANA. Por eso habéis visto que al reglamento he cambiado lo de Campeonato por Copa, pero esto no comporta ningún cambio por vosotros. Es sólo un tecnicismo.
 • Trofeo Catalán (Qamateur): Trofeo es el nombre correcto por esta categoría. Tampoco comporta ningún cambio por los participantes y podéis correr así con la licencia social.
- Este año hay 2 Campeonatos:

 • Quadresistència (4 carreras)
 • Crosscountry (2 carreras)
La FCM sólo hará las clasificaciones y entregas de trofeos por los dos campeonatos de Quads, pero la Junta del Trofeo a final de año sumará los puntos de los dos, y haremos un PODIO ABSOLUTO CON EL PRIMERO DE Q1, Q2 y Qamateur. Pensamos que puede ser emocionante!

- Estamos intentando que haya 2 carreras de quadresistencia y una de crosscountry antes del verano, e igual después del verano. 

- MUY IMPORTANTE: Estuvimos pensando mucho cómo hacerlo porque todos os encontráis que corréis a la categoría que os sentís motivados. Por eso hemos hecho algunos cambios:

 • Q1: participarán los pilotos que el año anterior han subido en alguna carrera a podio, el que campeón de Q2 de la temporada anterior y todos los que queráis estar voluntariamente. 
 • Q2: Los pilotos que el año anterior estaban a Q1 pueden bajar a Q2 si no han hecho ningún podio en ninguno cursa durante toda la temporada.
 • Qamateur: Sólo válido por pilotos que ya participaban el año pasado, los que no han corrido nunca (también se pueden apuntar a Q2 si quieren). No se admitirá ningún piloto que haya participado en ninguno cursa fuera de España ni que haya corrido nunca en campeonatos nacionales.
 • ATV's: al Crosscountry se añade la categoría ATV
El espíritu de nuestro Trofeo Catalán de Quadresistència (digámosle copa, campeonato o como queráis) continúa siendo el mismo: IR A PASARLO BIEN!!! Disfrutad del momento y si podéis animáis a vuestros amigos a participar. Siempre es mucho más divertido compartirlo y crear un buen ambiente.

Y ya por último y espero que lo leéis, sólo os quería aclarar un punto con cambios a la FCM:

Cuando yo empecé a correr me hicieron una entrevista una revista que ya no existèix. Cuando me preguntaron "Qué cambiarías'", sabéis qué contesté? "La Federación, que creo que se tendría que mejorar mucho"

Porque os digo esto? Pues porque el desconocimiento muchas veces hace decir tonterías. Yo en aquel momento, igual que vosotros ahora, no disponía de ningún tipo de información de cómo funciona una Federación. Ahora lo sé. Yo estoy allí, y chicos, al igual que yo, diría que hay una cincuentena de personas más que trabajan por auténtico "AMOR AL MOTOR". El único personal que tiene la federación en nómina es el gerente, Jordi Cunillera, las dos chicas que os atienen al teléfono, Montse y Lourdes, el secretario, en Sergi, y Albert que se el chico de prensa. Toooooooooooooooodo el resto de gente: presidente, vicepresidente, deportivos, junta directiva, delegados, técnicos, etc... muchísimos, sólo trabajamos por vosotros GRATUITAMENTE.

Os meto este rollo porque entendáis que cuando toman cualquier decisión, han sido trabajando un montón de horas. 

- En lo referente al precio de las licencias, pienso que ya quedó bastante bien explicado en el escrito que envió la FCM. La seguridad social que tenemos cada vez cubre menos, por lo tanto las compañías cada vez tienen que cubrir más, con lo que cada año suben el precio una barbaridad. Es así de sencillo. Que se una putada? siiiiiii, y claro, pero más putada sería tener un seguro que no os cubriera. Esto sólo lo sabe quién lo ha sufrido.... :(

- Inscripción de entrenamientos: Bueno, estos días he leído auténticas barbaridades por Facebook. Pensad un poco, es sencillo: sabéis cuánta gente ha hecho mal uso del seguro de la licencia? Pues ahora las compañías exigen esto. Inscribiros  aunque no vayáis. No pasa nada. No se pagar nada ni te penalizan. Muchísimas federaciones ya hace años que lo tienen implantado.

- IMPORTANTE: un nuevo punto del reglamento deportivo general de la FCM es la posibilidad de retirar la licencia a quién haga un mal uso de las redes sociales para criticar la FCM. No es extraño. Sólo tenéis que pensar en todas estas personas que trabajamos por vosotros y por el montón de carreras que hay de moticiclismo a lo largo de la temporada. Es una "mierda" que se haya tenido que llegar a este punto, pero no se de extrañar. Se tiene que tener respeto y no insultar ni menospreciar a todo esta gente.

Yo, como Delegada de Quads, sólo tengo palabras de agradecimiento hacia todos los pilotos de quads y estoy muy orgullosa de todos vosotros por no haber puesto ningún animalada a las redes sociales. Sólo he visto alguna "ida de olla" de algún piloto que ya no está dentro del Trofeo, así que no tengo nada más a decir que MUCHAS GRACIAS, SOIS LOS MEJORES!!

Ala, qué rollo os he metido. No sé si os lo leeréis, pero por lo menos no podréis decir nunca que no os lo he explicado. Si alguien quiere estar más informado de todo el que hace la FCM por vosotros, no dudéis a llamarme. Por suerte pienso que ahora tenemos una Federación con un presidente como Dios manda, y con un equipo fantástico, de muy fácil hablar. En serio, creerme cuando os digo que son todos cojonudos y que fliparíais de ver las horas que llegan a dedicar y perderse de estar con sus familias, o hacer lo que a ellos los gusta.

Venga, va, no me enrollo más y ya sabéis, los reglamentos los encontraréis en la web de la FCM en el siguiente enlace: http://www.fcm.cat/web/ca/campionats/169. En breve los tendremos también en castellano para los que no lo entendáis en catalán


Y RECORDAD ENTRE TODOS HACEMOS EL TROFEO!!!!

Lliurament de Premis FCM 2016

Hora convocatòria: 18:35 Hora d’inici cerimònia: 18:45

3r Bloc: C. Cat. Motocròs, Lliga Catalana Int. Motocròs, Supermotard, Resistència Ciclomotors, Quadresistència.

Els assistents hauran d’accedir a l’auditori per la tercera planta, i l’hauran d’abandonar per la segona, on quedarà instal·lat el photocall.

Recordem que la festa del motociclisme català tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de gener, a les 16h de la tarda, a l’Auditori Imagina (Edifici Imagina, Avinguda Diagonal, 177, 08018 Barcelona), ben a prop de la plaça de les Glòries de la capital catalana.

COPA CATALANA DE QUADRESISTENCIA 2016
CATEGORIA Q1

 • CAMPIÓ DANIEL VILA BAQUES
 • SOTS CAMPIÓ FRANCESC XAVIER OBRADO MITJANS
 • 3er. CLASSIFICAT GUILLEM ULLASTRES RAMIO


CLUB CAMPIÓ PEU A BAIX MOTORSPORT CLUB GIRONA


CATEGORIA Q2

 • CAMPIÓ LLUIS QUER GENER
 • SOTS CAMPIÓ POL GUITART OLIVE
 • 3er. CLASSIFICAT RUBEN BUJARALOZ PORTOLES


CLUB CAMPIÓ MOTO CLUB RAV MOTOR

CATEGORIA TROFEU Q AMATEUR

 • CAMPIÓ ROBERTO ANTON APARICIO
 • SOTS CAMPIÓ KEVIN SOLBAS CECILIA
 • 3er. CLASSIFICAT MARC MORENO MASTELL


CLUB CAMPIÓ MOTO CLUB LA POBLA DE MAFUMET

CATEGORIA FEMINES

 • CAMPIÓ ESTEFANIA GISPERT HERVILLA
 • SOTS CAMPIÓ STEPHANIE SANCHEZ


CLUB CAMPIÓ MOTO CLUB TRES TURONS- ESC. MONTORNESHora convocatòria: 17:35 Hora d’inici cerimònia: 17:45h 3r Bloc: C. Cat. Motocròs, Lliga Catalana Int. Motocròs, Supermotard, Resistència Ciclomotors, Quadresistència.

Els assistents hauran d’accedir a l’auditori per la tercera planta, i l’hauran d’abandonar per la segona, on quedarà instal·lat el photocall.

Recordem que la festa del motociclisme català tindrà lloc el pròxim dissabte 21 de gener, a les 16h de la tarda, a l’Auditori Imagina (Edifici Imagina, Avinguda Diagonal, 177, 08018 Barcelona), ben a prop de la plaça de les Glòries de la capital catalana.

Preu Llicències 2017

Bon dia a tots !! Aquests dies he anat rebent trucades i whats d'alguns de vosaltres sobre el tema de les llicències. Jo estic encantada de contestar-vos a tots, ja que veig que moltes vegades el concepte que es té de la #FCM i el preu de la llicència és equivocat. La #FCM dóna suport totalment als quads, al motociclisme, a les carreres. No és un ens recaptatori, sinó un en el què un munt de gent treballa sense remuneració per vosaltres, per al motociclisme.


Ahir es va enviar una carta explicant el preu de la llicència. És una acció que a parer meu ja fa anys que s'hauria d'haver fet, perquè a tots ens agrada saber què és el que paguem.
Qui no hagi rebut aquesta carta que m'enviï un missatge per facebook amb el seu correu electrònic i us la reenviaré. ÉS IMPORTANT!!


Repasseu en la vostra secció de pilots al web de la FCM el correu electrònic que teniu posat. Potser per això no l'hàgiu rebut.


En els dies vinents us enviaré un mail amb els canvis per a aquesta temporada, que espero que us agradi molt a tots!!!!


Si teniu dubtes, escriviu-me un whats, missatge o truqueu-me. Estic per aclarir-tot el que pugui, i si no es farà directament des de la FCM.

 

Temporada 2017

Calendari 2017

 Trofeu Català de Quadresistència

4 proves de Quad Resistència i 2 proves de Cross Country

 • MasLlorenç (Tarragona) - Mc Salomó
 • Almenar (Lleida)  CE Circuit  El Terré d’Almenar
 • Ravós del Terri (Girona)  RAV Motor
 • Casserres -  Cross Country
 • Castellolí (Barcelona)-  Mc Igualada

Properes curses...

No upcoming events

Videos recents

731 views - 0 comments
828 views - 0 comments
749 views - 0 comments

Segueix-nos a Facebook

Classificacions 2018