Campionat de Catalunya de Quadresistencia

Llicències 2016

Què ha tingut que fer la FCM perquè els pilots no marxin fora a tramitar les llicències? Tenint en compte lo que us he explicat està clar que la FCM ha tingut que reaccionar o perdia tots els pilots (o la majoria), cosa que portaria a mesures molt extremes doncs no tindrien ni personal per poder organtitzar i subvencionar tot lo que ara per ara es fa. Així doncs, els pilots que tramitin la llicència a una altre regional, el preu de les inscripcions serà el doble, en qualsevol de les seves disciplines. I ara em direu: vaya putada, ens quedem sense pilots de fora!! Si, es una putada i jo sóc la primera a queixar-me. La única solució és que els pilots de fora de Catalunya també tramitin la llicència amb la FCM, així que si teniu algún company, feu-li arribar la informació. Jo ja els passaré també un mail... (feina extra, que com que no n'hi ha...) Un cop aclarit això us detallo les llicències i preus:

LLICÈNCIA ÚNICA CE
: vàlida per participar en tot tipus de curses que se celebrin arreu de l'Estat Espanyol, tant si són puntuables pels Campionats de Catalunya o d’Espanya. Exceptuant les d’àmbit Internacional, per les que caldrà tenir, a més a més, la llicència Internacional corresponent. Dins la Llicència única CE existirà la categoria Júnior 1, 2 i 3, passant a Sènior al 4t any.

Per tant, i veient el calendari de Campionat d'Espanya pels quads, és una llicència que no ens afecta gaire, doncs només s'han convocat dos proves pel C.E. de Quadcross i sempre s'és a temps per passar una Llicència Única a Única CE.

  • SÈNIOR 439 € (club) 499 € (independent)
  • JÚNIOR 409 € (Club) 469 € (independent)
  • CADET 353 € (Club) 413 € (independent)LLICÈNCIA ÚNICA
: vàlida per participar en tot tipus de curses que se celebrin arreu de l’estat espanyol excepte aquelles que siguin puntuables per al Campionat d’Espanya.

Amb la Llicència Única podreu tramitar llicències internacionals per anar a córrer fora del territori espanyol.

Aquesta serà la llicència per participar en el Campionat de Catalunya de Quadresistència, en les categories Q1 i Q2. En un altre mail us explico els canvis d'aquest any en el Trofeu, que afecta en el nom de les categories, com veieu aquí.

  • SÈNIOR 383 € (Club) 443 € (independent)
  • JÚNIOR 345 € (Club) 405 € (independent)
  • CADET* 111 € (Club) 171 € (independent)


1 prova: 121 € (Club o independent) limitada a 1 prova a l'any

SOCIAL CATALANA
: Per participar en curses federades NO puntuables per als Campionats de Catalunya NI per les Copes Catalanes, per participar en Trofeus, Lligues i Campionats Provincials organitzats per la FCM realitzades dintre de l’àmbit territorial català i vàlida per jornades d’entrenaments als circuits homologats per la FCM (llista a la web de la FCM).

Aquesta serà la llicència per participar en el Campionat Social del Trofeu Català de Quadresistència, categoria Qamateur.

  • SOCIAL ANUAL CATALANA 179 € (Club) 239 € (independent)
  • SOCIAL 1 DIA (limitada a 2 proves l´any) 69 € (club o independent)


Si hi ha algún pilot que no té motoclub, que m'escrigui un mail i li tramito per la Penya Motorista Figueres o que se la tramiti ell mateix, fent constar La Penya o algún altre motoclub que l'hagi autoritzat alhora de tramitar la llicència per la web de la FCM. La diferència es prou important....

Novetats Temporada 2016

Novetats Temporada 2015- Canvi de nom de les categories: Q1, Q2 (abans Amateur), Qamateur (abans super amateur.
- Les inscripcions han pujat 1€
- La penalització per inscripció fora de plaç també hi serà si la inscripció es fa manualment. La FCM ho cobrarà al motoclub.
- Els motoclubs organitzadors seran els que facilitaran informació als pilots, tant sigui de llicències com qualsevol altre dubte. Només en cas de que algún motoclub no pugui contestar al dubte, es farà a la Junta del Trofeo mitjançant el correu electrònic quadresistencia@gmail.com
- Es penalitzarà al pilot sobre qualsevol mal comportament d’un membre d’un equip.
- Es penalitzarà al pilot doblat que un cop se li hagi ensenyat bandera blava perquè es deixi adelantar, no ho fagi.
- En els entrenaments no està permès parar en cap lloc de la pista encara que sigui per buscar un espai per fer una volta rapida.
- Els primers 5 minuts d'entrenaments NO SERAN CRONOMETRATS.
- Només pujaran els primers de cada categoria i es continuarà fent la classificació a final de temporada per a tots aquells pilots obligats a pujar a Q1 i ara també a Q2.

Novetats Temporada 2015

CAMPIONAT DE CATALUNYA:
1- Totes les curses són individuals de 90 minuts en total
2- Es faràn dues mànigues de 45 minuts que s'aniran alternant amb les mànigues de la categoría Super Amateur
3- El sistema de puntuació serà com al Quadcross, és a dir, la segona màniga conta més que la primera en cas d'empat.
4- Només es pot verificar un quad

TROFEU SUPER AMATEUR:
No teniu cap canvi respecte a la cursa que vàreu fer a Casserres.
- Són dues mànigues de 20 mínuts, més els entrenaments de 15 minuts.

Per la categoria Trofeu Súper-amateur podran formar part i puntuar els pilots amb llicència Catalana, Homologada o social expedida per la FCM o qualsevol Federació Territorial,i aquelles llicències territorials autoritzades per la FCM en categoria Cadet, Júnior, Sènior o Veterà. 


PER TOTS: Us heu d'inscriure màxim dilluns abans de la cursa mitjançant la web de la Federació www.fcm.cat.

Els reglaments els trobareu penjats aquí:
http://www.fcm.cat/web/ca/campionats/169

LLICÈNCIES 2015

PREUS DE LES LLICÈNCIES 2015

  • Sènior 299 €
  • Júnior 260 €

LLICENCIES 2014

Per tramitar la llicència:

- Teniu dos possiblitats per tramitar les llicències: Una es que ho feu vosaltres directament através de la web de la Federació Catalana de Motociclisme  i l'altre es através d'un motoclub. Com podeu veure en el quadre que us adjuntem, resulta més econòmic fer-ho através d'un motoclub.

- Si no teniu Motoclub que us ho pugui tramitar, la gent de Rav Motor s'han ofert per fer-ho ells. Els passos a seguir seran els següents:

Ingressar a la cta de Rav Motor l'import de la Llicència (2100-8216-21-2200020964)

Enviar les vostres dades (nom i cognom, DNI, domicili, data neixament) per mail a quadsravos@gmail.com .

Si el pilot és menor d'edad, serà necessaria una autorització del pare o omare. En aquest cas, passar també les dades en el mail.

La llicència us serà entregada a la primera cursa que vingueu del Trofeu (si es que ens ha arribat).

- Per saber quina llicència us heu de treure:

Hi ha la llicència catalana, en la que podreu córrer i entrenar en qualsevol circuit de Catalunya.

La llicència homologada es per poder córrer per tot el territori espanyol

Dintre d'aquests, els pilots que poden participar en el Trofeu Català de Quadresistència seràn els:

La llicència  Cadet: Els nascuts els anys 99 i 2000 (de 14 a 15 anys)

La llicència Júnior és pels pilots majors de 16 anys durant els 3 primers anys com a pilot federat.

La llicència Sénior serà apartir del 4rt. any com a pilot (després de la Junior)

Tota aquesta informació ampliada la trobareu a la web de la Federació.

 

Nota important!!!

La Federació Catalana de Motociclisme ens comunicat un canvi que crec que es de vital importància que tingueu en compte des de ja mateix:

Fins l'any passat un pilot podia treure's la llicència catalana i si després d'uns mesos necessitava passar-la a homologada, ve sigui perquè volgués anar a córrer alguna cursa fora de Catalunya o perquè ho necessités al voler correr una cursa fora d'Espanya i necessités el permís de sortida, com pot ser els pilots que volen anar a córrer a Pont de Vaux.

Doncs resulta que això JA NO ES POT FER!! El motiu principal és que la Federació Catalana i la Espanyola tene companyies d'assegurances diferents, amb lo que la companyia de la FCM no té perquè tornar l'import de l'assegurança perquè el pilot vulgui anar a una altre companyia (que seria la de la RFME). Després, segons em comenten, la Federació Espanyola es veu que tampoc permet ja aqueset canvi, així que no només és un problema d'asseguradores.

 Aquest canvi no l'he sabut fins a dia d'avui, i sóc conscient que potser a algún pilot li hauria anat bé saber-ho abans de tramitar la llicència d'aquest any, doncs vosaltres, al igual que jo, us debieu pensar que això es podia fer.

Per aquet motiu la Federació Catalana m'ha demanat que amb caràcter d'urgència, si algún pilot té el més mínim pensament que durant l'any necessiti tramitar la llicència Homologada, ho digui JA MATEIX, i miraran d'abonar tot el possible per tal de no perjudicar al pilot.

Per fer aquest canvi truqueu directament a la Federació al 93-4151184 i demaneu per la Montse. Us atendrà molt bé!!! Però, repeteixo, això ha de ser avui 6 de Març o màxim demà dia 7. 

A TENIR EN COMPTE SOBRE LES LLICENCIES:

 

És important tenir en compte abans de tramitar la llicència el què anireu a córrer, ja que com podeu veure, les diferències són prou importants.

Novetat!!:  Per a les llicències catalanes anuals sènior i júnior, aquests preus seran vigents el primer semestre de l´any, fins el 30 de juny. Si es tramita en els darrers sis mesos es pagarà el 70% de l´import.

Us expliquem una mica les diferències:

 Llicènica Homologada:

 Vàlida per participar en tot tipus de curses que es celebrin arreu de l´Estat Espanyol, tant si són puntuables pels Campionats de Catalunya o d’Espanya com no, exceptuant les d’àmbit Internacional, per les que caldrà tenir, a més a més, la llicència Internacional corresponent. A la llicència homologada existirà la categoria Júnior 1, 2 i 3, passant a Sènior al 4art. any.

- Cobertura amb CHUBB.

Per informaciò d’aquesta llicència cal dirigir-se a la web de la RFME: http://www.rfme.com/web/licencias/216/

àlida per participar en tot tipus de curses que es celebrin arreu de l´Estat Espanyol, tant si són puntuables pels Campionats de Catalunya o d’Espanya com no, exceptuant les d’àmbit Internacional, per les que caldrà tenir, a més a més, la llicència Internacional corresponent. A la llicència homologada existirà la categoria Júnior 1, 2 i 3, passant a Sènior al 4art. any.
- Cobertura amb CHUBB.
àlida per participar en tot tipus de curses que es celebrin arreu de l´Estat Espanyol, tant si són puntuables pels Campionats de Catalunya o d’Espanya com no, exceptuant les d’àmbit Internacional, per les que caldrà tenir, a més a més, la llicència Internacional corresponent. A la llicència homologada existirà la categoria Júnior 1, 2 i 3, passant a Sènior al 4art. any.
- Cobertura amb CHUBB.
Per informaciò d’aquesta llicència cal dirigir-se a la web de la RFME: http://www.rfme.com/web/licencias/216/
àlida per participar en tot tipus de curses que es celebrin arreu de l´Estat Espanyol, tant si són puntuables pels Campionats de Catalunya o d’Espanya com no, exceptuant les d’àmbit Internacional, per les que caldrà tenir, a més a més, la llicència Internacional corresponent. A la llicència homologada existirà la categoria Júnior 1, 2 i 3, passant a Sènior al 4art. any.
- Cobertura amb CHUBB.
Per informaciò d’aquesta llicència cal dirigir-se a la web de la RFME: http://www.rfme.com/web/licencias/216/

Llicència Catalana:

Serà vàlida per participar en tot tipus de curses que siguin puntuables pel Campionat de Catalunya i /o d’àmbit català, i en aquelles comunitats en que s´hagi arribat a un conveni. També és vàlida per les jornades d´entrenaments als circuits homologats per la FCM (llista a la web de la FCM).

- Cobertura adults amb GES.

- Cobertura menors de 16 anys amb Mapfre

Consells en cas d´accident:

L´assistència mèdica garantida per la pòlissa de la FCM es prestarà en centres concertats per GES Seguros a través de la seva red de Servicios Sanitarios (Sersanet). Es recomana que sempre que es produeixi algun accident o lesió es truqui al telèfon 902 326 000, que és el Centre d´Atenció Telefònica (24 hores) de Sersanet. A més d´aquest telèfon també es pot contactar amb Sersanet per fax (902 103 005) o amb el correu electrònic gestiondeaccidentes@sersanet.es 

 

Properes curses...

No upcoming events

Videos recents

725 views - 0 comments
827 views - 0 comments
749 views - 0 comments

Segueix-nos a Facebook

Classificacions 2018